Telefonie

Tarifare la secunda

Tarife standard fara abonament lunar

Cele mai mari avantaje pentru client sunt date chiar de tarifele reduse ale serviciului.
Serviciul este oferit gratuit, fara abonament lunar, iar principiul dupa care functioneaza este ,,Platesti cat vorbesti’’. Toti clientii benficiaza de convorbiri nelimitate in retea si in retelele partenere, tarifele pentru internetional si national (mobil/fix sunt cele mai mici la ora actuala.

Compatibilitate completa cu tehnologia actuala

Noul serviciu de telefonie propus de global city net, are la baza tehnologie SIP, acceasi tehnologie aleasa drept standard de catre serviciile UMTS (generatia a treia de telefonie mobila), ea permitand comunicarea multimedia intre doi utilizatori prin intermediul unui spatiu virtual, INTERNET.

Instalare simpla

Solutii de conectare adaptate permit conectarea imediata a clientiilor in reteaua Global City Net, fara a necesita setarea unor terminale Hardware,simplificand astfel la maxim procesul de conectare in retea.

Pentru utilizatorii serviciilor de telefonie internetionala, acesta inseamna reduceri semnificative ale costurilor curente.Pentru furnizorii de servicii inseaman posibilitatea de a oferii ni servicii clientiilor exzistenti


arrow
0770787678
comercial@gcn.ro

Lasa-ne telefonul tau si te vom suna noi!