Termene si conditii

1. Organizatorul Campaniei “Cupoane de reducere” este SC.Global City Net SRL , (denumita de acum incolo “Global City Net”), sponsorul acestei campanii este deasemeni Global City Net .

2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior, daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare.

3. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

4. Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani sau rezidenti in Romania, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

5. Valoarea totala a cuponeleor emise este de 2000 RON.

6. Scopul principal al campaniei este acordarea de cupoane de reducere si folosirea acestora de catre client la serviciile furnizate de organizator specificate la pct 4.

7. Campania se desfasoara in limita voucherelor disponibile (2000 buc) valabilitatea acestor cupone este de 12 luni de la data inceperii campaniei respectiv16.07.2012 pana pe 15.07.2013.

8. Cuponele de reducere se aplica doar serviciilor de :
-SERVICE CALCULATORE
– SERVICE LAPTOPURI
– SERVICE IMPRIMANTE

9. Cupoanele de reducere nu pot fi folosite in achizitionarea de produse noi si echipamente perifice( cartuse, componente PC/Laptopuri ).

10. Cupoanele nu pot fi folosite pentru achitare facturile abnamentelor la internet.

11. Valoarea cumulata a cupoanelor de reducere nu poate depasii 30% din valoarea facturii finale aferenta serviciilor specificate la pct 4.

12. Fiecare cupon de reducere beneficiaza de un cod unic identificare, in cazul in care acest cod nu este lizibil sau este deterioara, cuponul de reducere nu este valabil.

13. Fiecare cupon de reducere pote fi folosit o singura data, identificarea acestuia facanduse dupa codul unic de inregistrare.

14. Global City Net nu este raspunzator in cazul in care cuponul de reducere este multiplicat de catre terte persoane in vederea prejudicierii companiei , orice suspiciune de multiplicare constatat a acestui cupon de reducere duce automat la anularea tichetului cu codul respectiv din baza de date devenind nul.

15. Valorea discount-ului este cea stabilita pe cupon.

16. Valoare cuponului nu poate fi transformat in RON.


arrow
0770787678
comercial@gcn.ro

Lasa-ne telefonul tau si te vom suna noi!